Известният в Разградско и целия Североизток ресторантьор Петър Цонев (Пешо Леса)

...
Известният в Разградско и целия Североизток ресторантьор Петър Цонев (Пешо Леса)
Коментари Харесай

Известен кръчмар преименува ресторанта си на "Парламента" и пуска без сертификат

Известният в Разградско и целия Североизток ресторантьор Петър Цонев ( Пешо Леса ) и на тези си достолепни години сподели, че не е изгубил възприятието си за комизъм и правдивост. В ресторанта на фамилния му хотел „ Петров хан “ в Пороище , който към този момент се споделя „ Парламента “, има специфичен транспарант с публикация към клиентите, че вътре се влиза както в Народното събрание – без документ.

 „ Не може по този начин – въведените противоепедимични ограничения са наложителни за всички, а националните ни представители да не ги съблюдават! “, безапелационен е Пешо. Според него недообмислените решения пречат на него и сътрудниците му в сектора. Той недоумява по какъв начин така ще забраниш на индивида да влезе някъде, където му е уютно, прелестно и вкусно.

В същото време Петър Цонев е безапелационен, че ограниченията против COVID-19 би трябвало да са още по-радикални – със наложителна имунизация. Той самият и хората, наети в комплекса, са в тази група.

Транспарантът ще стои до момента в който Световната здравна организация разгласи, че пандемията е свършила, дава обещание Пешо.

По-възрастните разградчани помнят още една задявка на Петър Цонев с ръководещите. Когато в зората на демокрацията министър-председателят Димитър Попов изрече апела: „ За Бога, братя, не купувайте! “, на хранителния магазин на Пешо в „ шестоъгълниците “ на ул. „ В.Левски “ се появи контра апел: „ За Бога, братя, купувайте! “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР